28.9.2012 - Bílý tým - Černý tým 9:7 (1:4, 1:0, 1:3, 6:0)

Absentéři šli konečně do sebe. Doplnění o dva příležitostné hráče – Daniela Betíka a Tomasze Milerského jsme si zahráli kvalitní zápas.
První čtvrtinu začali náporem černí. Hned ve 2. minutě otevřel skóre útočně laděný obránce Adam Nalewajka, který po individuální akci překonal Daniela Fukalu. Ve 4. minutě využil vysunutí Daniela Betíka Jiří Wawrzyk a zvýšil na 0:2. Ani ne půl minuty na to aktivní Nalewajka vybídl prudkou přihrávkou ke skórování Radka Byrtuse, který napálil míček ze vzduchu za bezmocného gólmana bílých – 0:3. Po této drtivé pětiminutovce se hra trochu ustálila. Další změnu skóre opět zrežíroval znovu Nalewajka. Získal míček v obranném pásmu, přihrávkou přes celé hřiště uvolnil svého obranného druha Lecha Ćmoka, který našel před bránou nepokrytého Filipa Jungu – 0:4. Dočkali se i bílí. Střela Ondřeje Kuse zaměstnala brankáře černých, který trochu dezorientován vyrazil míček přímo na nekrytého Jakuba Dobrovolného – 1:4.
Druhá čtvrtina byla vyrovnaná. Oba celky útočily, navrch však měly obrany a také gólmani potvrzovali své kvality. Jedinou brankou v této čtvrtině tak byla ta z 29. minuty, kdy obrana černých nepokryla Stanislava Michalce, který neměl problém dostat míček do branky – 2:4.
Třetí čtvrtina pokračovala ve stejném duchu. Branky se dočkali černí. Ve 48. minutě Nalewajka našel dlouhým pasem volného Wawrzyka, který zaznamenal svou druhou trefu v zápase – 2:5. Bílí opět snížili. V 52. minutě Kus nahrával Tomášovi Neuwirthovi, který vymetl levý horní růžek – 3:5. Odpověď přišla v 55. minutě. Ve velké pohodě hrající Nalewajka potáhl akci až k brance bílých, prudkou přihrávkou trefil nabíhajícího Byrtuse a od jeho nohy putoval balónek do branky – 3:6. Půl minuty před koncem čtvrtiny zvýšil vedení černých Junga, který po přihrávce Wawrzyka propálil  Fukalu  – 3:7.
Ve čtvrté čtvrtině bylo všechno jinak. V 64. minutě Dobrovolný zužitkoval přihrávku Neuwirtha a snížil na 4:7. Černí poté měli šance navýšit skóre, ale Fukala byl proti. Iniciativy se tak chopili bílí. V 69. minutě nejprve Dobrovolný vybídl ke skórování Michala Kozieła – 5:7. Ještě v téže minutě Pavel Blus založil akci, na jejímž konci stál Michalec (6:7) a za další minutu už bylo vyrovnáno. Tentokrát se Michalec proměnil v nahrávače a Blus přesnou střelou k tyči nedal šanci Tomaszi Chorzempovi – 7:7. Černí začali hrát individuálně, čímž nabízeli šanci bílým. A ti ji využili beze zbytků. V 73. minutě po pěkné přihrávce Dobrovolného otočil skóre Kus. Černí přitlačili, ale srovnat se jim nepodařilo. Naopak, při power-play dovršil hattrick Dobrovolný a upravil na konečných – 9:7.
Černí tak opět neudrželi vedení. Bílí naopak ukázali charakter. I když po celý zápas tahali za kratší konec provazu, dokázali se v poslední čtvrtině zmobilizovat. Černí se naopak nechali uchlácholit vedením, hráli individuálně, což se jim nakonec vymstilo.

Statistika zápasu:
01:29 - Nalewajka Adam (bez asistence) - 0:1
03:27 - Wawrzyk Jiří (Betík Daniel) - 0:2
04:01 - Byrtus Radomír (Nalewajka Adam) - 0:3
17:04 - Junga Filip (Ćmok Lech) - 0:4
18:50 - Dobrovolný Jakub (bez asistence) - 1:4
28:13 - Michalec Stanislav (bez asistence) - 2:4
47:59 - Wawrzyk Jiří (Nalewajka Adam) - 2:5
51:15 - Neuwirth Tomáš (Kus Ondřej) - 3:5
54:43 - Byrtus Radomír (Nalewajka Adam) - 3:6
59:24 - Junga Filip (Wawrzyk Jiří) - 3:7
63:24 - Dobrovolný Jakub (Neuwirth Tomáš) - 4:7
68:04 - Kozieł Michal (Dobrovolný Jakub) - 5:7
68:53 - Michalec Stanislav (Blus Pavel) - 6:7
69:40 - Blus Pavel (Michalec Stanislav) - 7:7
72:10 - Kus Ondřej (Dobrovolný Jakub) - 8:7
79:45 - Dobrovolný Jakub (Kozieł Michal) - 9:7

Bílý tým:
Daniel Fukala (B) - Stanislav Michalec (O), Richard Wagner (O) - Pavel Blus (O) - Tomáš Neuwirth (Ú), Michal Kozieł (Ú), Ondřej Kus (Ú) - Jakub Dobrovolný (Ú), Tomasz Milerski (Ú)

Černý tým:
Tomasz Chorzempa (B) - Adam Nalewajka (O), Lech Ćmok (O) - Adam Gabzdyl (O) - Filip Junga (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Radek Byrtus (Ú) - Daniel Betík (Ú)