18.06.2016 - Orlovská Urna - Florbal Stonava - Red Star Bohumín 4:2 (2:1, 2:1)

Na turnaj do Orlové jsme odjeli s novým útokem, který jsme skládali doslova na poslední chvíli. Přesto jsme si chtěli tento super turnaj užít. Na úvod nás čekal nový soupeř, takže jsme se museli dobře uvézt.

Úvodní oťukávání zakončil Rado. Přebral míček na naší plovině, prokličkoval až k bráně a zkušeně zavěsil. Soupeř záhy srovnal. A stálo při něm štěstí. Míček se záhadným způsobem odrazil od zadního mantinelu před bránu tak, že ho Fuki neviděl. Dobíhající útočník tak měl snadnou cestu ke skórování. Za chvíli jsme zase vedli. Zisk Jury, míček šel na Jurise, ten střílel přesně do vincku.

Druhou půli jsme začali špatně. Filo ztratil v útočné třetině, obrana byla trochu rozestoupená, takže po narážečce běžel útočník Bohumína sám na Fukiho a svůj nájezd proměnil. Pak jsme se trochu střelecky trápili, ale branka visela ve vzduchu. Naštěstí Juris svým druhým gólem zápas rozhodl. Na konci jsme dali ještě jednu branku. Marty vybojoval míček, předvedl kličkovanou a následně poslal míček gólmanovi mezi nohy.

První vítězství tam máme v kapse a jedeme dál!

 

Statistika zápasu:
02:46 - Byrtus Radomír (Blus Pavel) - 1:0
04:15 - Red Star Bohumín - 1:1
06:40 - Wawrzyk Jiří (Gąsior Jerzy) - 2:1
13:22 - Red Star Bohumín - 2:2
18:46 - Wawrzyk Jiří (Gąsior Michal) - 3:2
19:53 - Wróbel Martin (bez asistence) - 4:2

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Setava týmu:

Daniel Fukala (B)

Martin Wróbel (O), Daniel Witosz (O) - Pavel Blus (O), Adam Nalewajka (O)

Michal Gąsior (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Jerzy Gąsior (Ú) - Radomír Byrtus (Ú), Filip Junga (Ú), Miroslav Witosz (Ú)