17.11.2013 - MFL - Florbal Stonava - Wariots Team 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Po dvou nezdarech jsme chtěli konečně bodovat. Čekal nás poslední celek tabulky, takže jsme si věřili. Špatným signálem byla neúčast Pavla Bluse a Adama Gabzdyla z důvodu nemoci.

První třetina byla tradičně seznamovací. Soupeř nás několikrát pozlobil, ale také my jsme měli šance. Bohužel jsme ve 14. minutě inkasovali a 1. třetinu tak prohráli 0:1.

Ve druhé části jsme přidali a dočkali jsme se po zásluze srovnání. Nadvakrát se prosadil Marek Dovica. Jenže místo vedení jsme opět prohrávali. Chybnou rozehrávku soupeř potrestal - 1:2.

Třetí třetina byla ve znamení našeho tlaku a brejků Wariots. Srovnali jsme paradoxně také z brejku. Daniel Fukala svým typickým způsobem vysunul Michala Gąsiora, který svoje sólo zakončil parádním blafákem - 2:2. Vedení nám nevydrželo dlouho. Nedorozumění v obraně soupeř využil a znovu jsme museli dotahovat. Koncovka zápasu byla dost nervózní, o což se svou pasivitou přičinili hlavně rozhodčí. Wariots bránili i za cenu faulů, které však rozhodčí netrestali. Branku jsme už nepřidali a tudíž, snad i trochu překvapivě, (opět) prohráli.

Dnes se ukázalo, že útočení do zformované obrany nám dělá potíže. Tlak jsme si dokázali vytvořit, branku jsme však nedali. Utkání ovlivnil i příšerný výkon rozhodčích, jejichž pasivita po celé utkání byla do nebe volající.

 

Statistika zápasu:
13:32 - Wariots Team - 0:1
20:43 - Dovica Marek (Wróbel Marek) - 1:1
28:53 - Wariots Team - 1:2
34:43 - Gąsior Michal (Fukala Daniel) - 2:2
36:32 - Wariots Team - 2:3

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Marek Dovica (O), Dominik Andruška (O) - Adam Nalewajka (O), Daniel Kaminski (O)

Filip Junga (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Michal Gąsior (Ú) - Marek Kožusznik (Ú), Marek Wróbel (Ú), Ondřej Kus (Ú)