16.11.2012 - Bílý tým - Černý tým 8:9 (1:1, 0:3, 3:2, 4:3)

Opět velká účast. Absentéry tentokrát nahradily posily zvenčí. Poprvé se objevil David Gališin, jinak bývalý člen Butchers Horní Suchá (klasika, ne?). Po dlouhé době se také ukázala bratrská dvojice Zarembů (Marek a Kamil). Všichni tři nastoupili za bílé. Trojice Martin Mikeš, Michal Gąsior a Marek Kožusznik hrála za černé.
Černý tým posílen o dva kvalitní hráče začal náporem, který vyústil v úvodní branku. Postaral se o ni Adam Gabzdyl, který osamocen před brankou zužitkoval přesnou přihrávku Jiřího Wawrzyka - 0:1. Ani bílí nezaháleli a odměnou jim byla branka v 11. minutě. Tomáš Neuwirth dobrým forčekinkem získal míček, přesnou přihrávkou oslovil nováčka Gališina, který nepříliš silnou střelou z dálky překvapil Tomasze Chorzempu - 1:1.
Druhá čtvrtina vyzněla lépe pro černé. Ve 25. minutě Filip Junga nahrál v situaci dvou na jednoho Mikešovi a ten překonal brankáře bílých - 1:2. Ve 28. minutě černí podnikli rychlý protiútok. Kožusznik potáhl míček a nahrál volnému Gąsiorovi, který u druhé tyče neměl problém skórovat do odkryté branky - 1:3. Černí se prosadili ještě jednou. Deset sekund před koncem čtvrtiny Junga natáhl na sebe obránce, nahrál Marku Wróblovi na střed a ten pěknou střelou z mezikruží zvýšil už na 1:4.
Do třetí čtvrtiny vstoupili bílí bez zraněného Neuwirtha. Paradoxně jim to pomohlo. Začali hrát jednodušeji a také důrazněji. Své ovoce to přineslo ve 47. minutě. Richard Wagner na jednom ze svých útočných výletů nastřelil míček před bránu a dobíhající Ondřej Kus srazil nohama míček do branky. Jelikož se nejednalo o úmysl, branka platila - 2:4. Černí si tříbrankové vedení vzali zpět ve 49. minutě. Wawrzyk milimetrovou přihrávkou oslovil Gabzdyla a ten technickou střelou do horní části branky skóroval - 2:5. Dvě minuty na to Mikeš zpoza brány nahrával Wawrzykovi, který střelou z první zvýšil na 2:6. Bílé povzbudila další chyba černých. Nepřesnou rozehrávku vystihl Stanislav Michalec, přenechal míček Markovi Zarembovi, který si už věděl rady - 3:6. V 56. minutě vymetl růžek branky Michalec po přihrávce Kuse - 4:6.
Bílí nepolevili ani ve čtvrté čtvrtině. Hned po 50 sekundách zafungovala bratrská souhra a po přihrávce Kamila Zaremby se radoval jeho bratr Marek - 5:6. Jenže černí se nenechali zahanbit a hned po buly zvýšil jejich náskok Mikeš (nahrával Wróbel) - 5:7. V 66. minutě svým druhým gólem navýšil vedení černých Wróbel - 5:8. 69. minuta a další branka černých. Wawrzyk po přihrávce Jungy prostřelil Daniela Fukalu - 5:9. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale do konce zápasu zbývalo ještě deset minut. Bílí nesložili zbraně a dál se snažili napadat a nebezpečně střílet. V 72. minutě snížil Kus po přihrávce od Michalce - 6:9. Ani ne minutu na to završil hattrick Marek Zaremba - 7:9. A když po chybě obránce černých bratři Zarembové zařídili další branku (8:9), bylo zaděláno na drama. Jenže branka už do konce nepadla a tak se z vítězství radovali černí.
Zápas opět snesl přísnější měřítko. Černí měli více ze hry, ale bojovní bílí jim nedali nic zadarmo. Brankáři opět vytasili perfektní zákroky a tak se ani útočníci nenudili. Jediným stínem utkání zůstala nepřehlednost u psaní branek. Apeluji proto na všechny, ať statistiky zapisují poctivě a pravdivě.

Statistika zápasu:
05:03 - Gabzdyl Adam (Wawrzyk Jiří) - 0:1
10:21 - Gališin David (Neuwirth Tomáš) - 1:1
24:20 - Mikeš Martin (Junga Filip) - 1:2
27:58 - Gąsior Michal (Kožusznik Marek) - 1:3
39:50 - Wróbel Marek (Junga Filip) - 1:4
46:58 - Kus Ondřej (Wagner Richard) - 2:4
48:49 - Gabzdyl Adam (Wawrzyk Jiří) - 2:5
50:06 - Wawrzyk Jiří (Mikeš Martin) - 2:6
53:20 - Zaremba Marek (Michalec Stanislav) - 3:6
55:40 - Michalec Stanislav (Kus Ondřej) - 4:6
60:50 - Zaremba Marek (Zaremba Kamil) - 5:6
61:00 - Mikeš Martin (Wróbel Marek) - 5:7
65:35 - Wróbel Marek (bez asistence) - 5:8
69:00 - Wawrzyk Jiří (Junga Filip) - 5:9
71:10 - Kus Ondřej (Michalec Stanislav) - 6:9
72:00 - Zaremba Marek (bez asistence) - 7:9
75:26 - Zaremba Marek (Zaremba Kamil) - 8:9

Bílý tým:
Daniel Fukala (B) - Michal Kozieł (O), Richard Wagner (O) - Dalibor Tůma (O) - Ondřej Kus (Ú), Tomáš Neuwirth (Ú), Stanislav Michalec (Ú) - David Gališin (Ú), Marek Zaremba (Ú), Kamil Zaremba (Ú)

Černý tým:
Tomasz Chorzempa (B) - Adam Nalewajka (O), Lech Ćmok (O) - Marek Kožusznik (O) - Filip Junga (Ú), Marek Wróbel (Ú), Martin Mikeš (Ú) - Michal Gąsior (Ú), Adam Gabzdyl (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú)