1.6.2014 - HFL - Florbal Stonava - Orlovští ležáci 1:6 (0:2, 0:1, 1:3)

Teď přišla řada na místopředsedu klubu - Sztefana.

S odstupem času si už jen matně vzpomínám, jak celý zápas probíhal. Jisté je však to, že jsme zápas moc nezvládli, o čem svědčí i výsledek 6:1 v náš neprospěch. Orlová nasadila opět své „hromotluky“. Kdyby se soutěžilo v průměrné výšce nebo průměrné váze týmu, tak by jistě byla na předních pozicích. Naši útočníci si vyzkoušeli, že když byla obrana soupeře srovnána, tak jsme neměli šanci projít. A to byl náš největší problém. Celý zápas jsme se snažili tvořit hru a najít si skulinku k soupeřově bráně, ale bylo to velmi těžké. Individuálně se to nedalo a postupné rozebrání obrany soupeře nám taky nešlo. Útočníci narazili vždy na změť hokejek, a když už jsme se dostali ke střele, tak jsme jen trefovali gólmana soupeře. O naší nemohoucnosti svědčí také to, že jsme dali jen jeden jediný gól, a to na výhru nemůže stačit. Orlová naopak využila snad všechny šance, které měla. Šest střel, šest gólů, většina z brejků. Dano Fukala v brance se ani neměl šanci rozchytat a už jsme prohrávali o 2 góly. Ve druhé třetině svitla naděje, když jsme snížili na 3:1 (nepamatuji se, jak tam spadl, ale dával ho Juris, takže předpokládám, že tam míček protlačil snad v zubech), ale potom už to šlo zase všechno z kopce. Všechno korunovala naše hra bez brankáře, kdy jsme hned z prvního brejku soupeře dostali gól a nepomohla ani široká lýtka kapitána Adama Nalewajky, který se snažil střelu zablokovat. Prostě jsme nehráli naši hru, a proto jsme prohráli.

Výsledné postřehy:
-          Prohra mrzí, protože jsme hráli lépe než soupeř
-          Orlové vyšlo úplně všechno, na co sáhla. Dokázala využít chyby obrany a zároveň jí tam padalo i obyčejné „plácnutí“ do míčku nazdařbůh
-          Juris měl trenky
-          Pivo bylo jako vždy dobré - díky za to Pavlu Žemličkovi :o)
-          Dal jsem si párek v rohlíku, ale byl studený
-          Ještě jsem nedospěl do stavu, abych si mohl oblékat upnuté tričko
-          Mám nalomenou lopatu, ale jelikož je moje technika stejně mizerná, tak to v zásadě neovlivnilo můj výkon

Doporučení nakonec - domácí tým by měl mít nejlepší šatnu bez ohledu na to, jestli hraje dříve nebo později. Proto to snad ku..a organizujeme, ne???

#85

Uvedený text se nemusí shodovat s oficiálním postojem Florbalu Stonava.

 

Statistika zápasu:
05:06 - Orlovští ležáci - 0:1
07:01 - Orlovští ležáci - 0:2
22:46 - Orlovští ležáci - 0:3
25:49 - Wawrzyk Jiří (Kožusznik Marek) - 1:3
30:49 - Orlovští ležáci - 1:4
33:23 - Orlovští ležáci - 1:5
34:46 - Orlovští ležáci - 1:6

Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Martin Wróbel (O), Adam Nalewajka (O) - Pavel Blus (O), Michal Kozieł (O)

Michal Gąsior (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Adam Gabzdyl (Ú) - Filip Junga (Ú), Marek Kožusznik (Ú), Daniel Kaminski (Ú)